maanantai 15. elokuuta 2011

Terveisia Nagoyasta vol. 2

Tanaan paatin lahtea etsimaan Osu-doria, mutta kaveltyani noin 5 kilometria turhaannuin enka jaksanut enaa etsia... Palasin takaisin ja paatin lahtea katsomaan Nagoyan linnaa, Nagoyan keskuspuistoa seka TV-tornia. Nama paikat onneksi loytyivat helposti ja sain vain ihastella. Nagoyan linna oli upea vaikka jalat olivatkin aika puhki tuhansien rappusten kipuamisesta. Ostin linnasta pari matkamuistoa ja lahdin kavelemaan kohti keskuspuistoa ja TV-tornia. Keskuspuistossa paatin hetkeksi istuutua ja nauttia puiston kauneudesta kuunnellen suihkulahteiden solinaa. Puistosta bongasin myos Marilyn Monroen kivilaatan, johon neitokainen oli jattanyt kadenjalkensa seka nimikirjoituksen. TV-torniin en viitsinyt enaa lahtea kiipeamaan: saastinpahan rahaa...

Nahtavyyskierroksen jalkeen kavin lepuuttamassa jalkojani hotellilla kuuman kylvyn kera. Noin tunnin levahdystauon jalkeen paatin viela matkata keskustaan kiertelemaan ostoskeskuksia.

Nyt on Nagoya suurinpiirtein nahty ja huomenna innolla kohti uusia tuulia suuntana Matsue. Siella minua odottaa host perhe parin vuoden takaa. Toivottavasti Matsue antaa minulle yhta paljon kuin viimeksi.

Nyt on aika sanoa hyvaa yota ja painua hoyhensaarille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti